Death Stranding 2 krijgt mogelijk 'On the Beach' als subtitel

Death Stranding 2 krijgt mogelijk 'On the Beach' als subtitel

Eerste Death Stranding verschijnt op 30 januari voor iOS en Mac

Het vervolg op Death Stranding gaat mogelijk Death Stranding 2: On the Beach heten.

Dat claimt de erg betrouwbare dataminer Billbil-kun. Hij laat daarbij weten dat nieuwe informatie rondom de game binnen vijftien dagen wordt onthuld. Of dat tijdens een losstaande aankondiging of tijdens een nieuwe State of Play-uitzending gebeurt, is niet bekend.

Overigens is wel officieel aangekondigd dat de iOS- en Mac-versie van Death Stranding: Director's Cut op 30 januari verschijnt. De game had eigenlijk afgelopen jaar al uit moeten komen op de platforms, maar werd toen uitgesteld.

Het vervolg op Death Stranding werd in 2022 tijdens The Game Awards aangekondigd. Diverse acteurs en actrices uit de eerste Death Stranding keren terug, waaronder Léa Seydoux, Norman Reedus en Troy Baker. Ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning hebben rollen in de game.

Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine. Guerrilla Games helpt mee met de ontwikkeling van het spel. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 5-game uit moet komen. Kojima werkt ook aan een film gebaseerd op Death Stranding, die geproduceerd wordt door A24.

Death Stranding verscheen in 2019 op PlayStation 4 en kwam later ook uit op PlayStation 5 en pc. Het is de eerste game die Kojima ontwikkelde met zijn studio Kojima Productions nadat hij de banden brak met uitgever Konami, waar hij de Metal Gear-reeks voor ontwikkelde. Het spel biedt een uniek concept, waarbij spelers door een post-apocalyptisch landschap lopen om pakketten te bezorgen. Zoals gebruikelijk bij games van Kojima worden gameplaysegmenten afgewisseld met soms langdurige filmpjes waarin vooral het verhaal en dialogen centraal staan.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou