Death Stranding 2 komt mogelijk in 2024 uit

Death Stranding 2 komt mogelijk in 2024 uit

Een werknemer van PlayStation Studios Visual Arts zou wel eens per ongeluk onthuld kunnen hebben dat Death Stranding 2 gepland staat voor release in 2024.

Op zijn Artstation-profiel liet Frank Aliberti van Visual Arts weten met de studio te assisteren bij de ontwikkeling van Death Stranding 2. Daarbij werd 2024 als releasejaar genoemd.

Aliberti heeft de complete game inmiddels uit de lijst op zijn Artstation-profiel gehaald, maar hieronder is een screenshot te zien van toen het er nog op stond. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het om een fout ging, of dat Aliberti er zelf vanuit ging dat de game in 2024 uitkomt. Hoe dan ook is er nog geen officiële releasedatum bekend.

Death Stranding 2 werd tijdens The Game Awards onthuld. Diverse acteurs en actrices uit het origineel keren terug, waaronder dus Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker. Zoals eerder onthuld hebben ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine.

Later werd ook gemeld dat Kojima in 2023 nog een andere game wil onthullen. Mogelijk is dit Overdose, een horrorspel waar eerder al beelden van uitlekten. Ook werd onthuld dat er een film gebaseerd op Death Stranding gemaakt gaat worden.

Death Stranding 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan bijna niet voorstellen dat dit vervolg genialer wordt dan het meesterlijke eerste deel, maar met de ongekende diepe gameplay mechanieken bedacht door een waar meesterbrein, heb ik er alle vertrouwen in dat deze game perfectie (Ubisoft) gaat benaderen.

0
test

@worms_master I see what you did there :D

0
test

@worms_master geweldig !! Hahah

0
test

@worms_master Je vergeet alleen Assassins Creed te noemen haha

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Echt geniaal, dat eerste deel. Goed dat je dat nog ff zegt. Vond je de gameplay ook zo diepgaand?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou