Deal van de Dag: Marvel's Guardians of the Galaxy (PlayStation, Xbox)

Deal van de Dag: Marvel's Guardians of the Galaxy (PlayStation, Xbox)

Vandaag is Marvel's Guardians of the Galaxy voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X van de dag op Gamer.nl.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy is alweer bijna een jaar oud, maar nog altijd een van de grappigste actiegames op de markt. Lars gaf de game een 8,5 in zijn review:

"Marvel’s Guardians of the Galaxy is vooral ontzettend humoristisch. De dialogen zijn ijzersterk geschreven en daardoor komt ieder personage beter dan ooit tevoren uit de verf. De dynamiek die daardoor tussen de titulaire Guardians ontstaat, is al genoeg om je ruim twintig uur aan de buis te kluisteren. Dat de game er ook nog eens prachtig uitziet en prima speelt, is alleen maar mooi meegenomen."

Ook Ron was te spreken over de game, al was hij wel van mening dat de pistolen in de game aanvoelen als 'nietmachines'.

Marvel's Guardians of the Galaxy is momenteel ook beschikbaar op Xbox Game Pass. Helaas meldde Square Enix begin dit jaar dat de game niet voldeed aan haar verwachtingen wat verkoopcijfers betreft. 


Marvel's Guardians of the Galaxy 2

Watch on YouTube

Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou