Dead Island 2-uitbreiding Haus verschijnt in november

Dead Island 2-uitbreiding Haus verschijnt in november

Het betreft de eerste van twee verhalende uitbreidingen voor de game

Op 2 november komt de eerste verhalende uitbreiding voor Dead Island 2 uit, genaamd Haus.

Dat hebben Deep Silver en Dambuster Studios gisterenavond aangekondigd. Haus bevat een compleet nieuw verhaal waarin een geheime cult rondom een miljardair vecht om te overleven tijdens de zombie-Apocalyps.

Spelers verkennen een stijlvolle villa in Malibu en onderzoeken daar de bovengenoemde cult. Men kan daar op sommige momenten nachtmerrieachtige situaties verwachten. Daarbij zijn er nieuwe gereedschappen en wapens te vinden - waaronder een kruisboog die explosieven afschiet - alsmede acht nieuwe skill-kaarten.

Eerder werd al aangekondigd dat Dead Island 2 twee verhalende uitbreidingen zou ontvangen. De inhoud van de tweede uitbreiding, SOLA Festival, is nog niet bekend. Beide uitbreidingen kunnen via de Expansion Pass gekocht worden.

Dead Island 2 kwam eerder dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Gmaes Store. Erik Nusselder gaf een 6 aan het spel: "Dead Island 2 voelt hopeloos gedateerd en simplistisch. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is."

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou