Dead Island 2-uitbreiding Haus nu beschikbaar

Dead Island 2-uitbreiding Haus nu beschikbaar

Launchtrailer uitgebracht

Gisteren is de eerste verhalende uitbreiding op Dead Island 2, genaamd Haus, uitgekomen. Daarom is er nu een launchtrailer te zien.

De launchtrailer kan hieronder worden bekeken en geeft alvast een voorproefje aan ieder die met de uitbreiding aan de slag gaat.

Haus bevat een compleet nieuw verhaal waarin een geheime cult rondom een miljardair vecht om te overleven tijdens de zombie-Apocalyps. Spelers verkennen een stijlvolle villa in Malibu en onderzoeken daar de bovengenoemde cult. Men kan daar op sommige momenten nachtmerrieachtige situaties verwachten. Daarbij zijn er nieuwe gereedschappen en wapens te vinden - waaronder een kruisboog die explosieven afschiet - alsmede acht nieuwe skill-kaarten.

Eerder werd al aangekondigd dat Dead Island 2 twee verhalende uitbreidingen zou ontvangen. De inhoud van de tweede uitbreiding, SOLA Festival, is nog niet bekend. Beide uitbreidingen kunnen via de Expansion Pass gekocht worden.

Dead Island 2 kwam eerder dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. Erik Nusselder gaf een 6 aan het spel: "Dead Island 2 voelt hopeloos gedateerd en simplistisch. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou