De wapens in Deathloop

De wapens in Deathloop

Game Informer heeft een nieuwe gameplayvideo uitgebracht waarin de wapens in de aankomende PlayStation 5 en pc-game Deathloop centraal staan.

De video toont diverse wapens in de game. Zo is er een machete om kelen mee door te snijden, een erg precieze PT-6 Spiker om mensen van een afstand mee om te leggen en de Strelak 50-50, een machinegeweer waarmee spelers in het rond kunnen schieten.

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat is overgenomen door Microsoft. De game is op consoles echter een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten. Het spel komt op 21 mei naar PS5 en Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Game word steeds mooier hoe vaker ik hem zie.

0
test

@hulstpower Ja idd ik zat eerst in twijfel en nu denk ik toch na kopen. Maar eerst even de reviews afwachten.

0
test

@Heccer_NL ik ga hem zeker spelen, maar niet op ps5 omdat ik die nog geen één heb, en na een jaar komt ie day one in gamepass. Vraag me wel af hoe het zit met pc, want staat altijd alleen console ex en dan zou die in theorie naar gamepass pc kunnen komen day one.

0
test

Kloptaar ps heeft voor jaar de game ex gekocht voor consoles, de game is nu van micro dus ze zouden kunnen zeggen straks hij komt op steam en gamepass pc, maar dit is puur speculatie of ze dit kunnen/mogen/gaan doen.

0

Aanbevolen voor jou