De vijanden en gevechten in Forspoken

De vijanden en gevechten in Forspoken

Er is een nieuwe gameplayvideo uitgebracht van Forspoken, waarin de vijanden in het spel en de bijbehorende gevechten centraal staan.

De video werd door Game Informer gepubliceerd en is hieronder te bekijken. Daarin is te zien hoe hoofdpersonage Frey Holland het met haar snelle moves tegen allerlei vijanden opneemt. De video is in 4k te bekijken.

Forspoken draait om Frey Holland, die van New York in een fantasievol universum genaamd Athia arriveert. Frey is een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten. De game wordt ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. 

Forspoken verschijnt op 11 oktober op PlayStation 5 en pc. Eerder zou de game al deze lente uitkomen, maar in maart stelde uitgever Square Enix de game uit: "We hebben als visie een gamewereld en held te leveren waar gamers nog jaren van willen genieten, dus het is erg belangrijk dat we het juist krijgen. De komende maanden gaan we ons volledig richten op het perfectioneren van de game. We kunnen niet wachten tot jullie Frey's reis dit najaar ervaren."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Animaties en controls zijn echt supersmooth, jammer dat de vijanden en wereld zo generic en leeg ogen.

0

Aanbevolen voor jou