De spannende muziek van Returnal: Ascension

De spannende muziek van Returnal: Ascension

In een nieuwe video voor de Returnal-uitbreiding Ascension ligt de nadruk op de spannende muziek.

Hoewel Ascension al uit is, is de timing van de video niet zo gek: Returnal won bij de Bafta Game Awards vorige week niet alleen een award voor game van het jaar, maar ook voor audio design.

Glen Andrew Brown van PlayStation Studios vertelt in de video hoe de audio in de uitbreiding iets veranderd na elke vloer in de Tower of Sisyphus. Dit moet de spanning voor spelers langzaam maar zeker opbouwen.

De Ascension-update kwam in maart uit en voegt een survivalmodus aan de game toe. Die speelt zich af in de Tower of Sisyphus. Spelers moeten zo hoog mogelijk in de toren klimmen als mogelijk, waarbij verschillende verdiepingen steeds uitdagender worden. Ook zijn er nieuwe items en een nieuwe baas genaamd Algos te vinden.

Twee spelers kunnen dankzij de update het complete spel ook online doorlopen, waarbij men kan kiezen om dat met een vriend of een random speler te doen. Spelers kunnen elkaar daarbij weer tot leven wekken, al zou dit volgens ontwikkelaar Housemarque wel een tijdrovende optie zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou