De Sea of Thieves-bèta op PlayStation 5 is van start

De Sea of Thieves-bèta op PlayStation 5 is van start

Volgens Rare zijn er veel deelnemers

Vanochtend is de gesloten bèta van de PlayStation 5-versie van Sea of Thieves van start gegaan.

Het was al bekend dat de bèta er aan zat te komen. Rare waarschuwt op social media dat er veel interesse is in de bèta en dat er daardoor langere wachttijden voor de servers kunnen ontstaan.

Men krijgt toegang tot de bèta door de game alvast te reserveren via de PlayStation Store. Daarbij ontgrendelen deelnemers de Dauntless Adventurer Sales en Title. Ook ontvangen deelnemers automatisch tien levels aan Renown voor de battle pass van seizoen 12. De bèta loopt tot aanstaande maandag.

Sea of Thieves is vanaf 30 april verkrijgbaar op PlayStation 5. Eerder dit jaar kondigde Microsoft aan dat het games die voorheen exclusief op Xbox en pc verschenen, ook naar PlayStation en Switch gaat brengen. De eerste games die hier onder vallen zijn naast Sea of Thieves ook Grounded, Pentiment en Hi-Fi Rush.

Afgelopen week onthulde Rare al meer informatie over de PS5-versie van de game. Zo gebruikt de game op PS5 de adaptieve triggers en haptische feedback van de DualSense-controller en kan er gekozen worden tussen twee grafische modi. Daarbij wordt geboekte progressie uit de Xbox- en pc-versie meegenomen doordat men de game moeten koppelen aan hun Microsoft-account.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou