De PlayStation Plus-games van september zijn gelekt

De PlayStation Plus-games van september zijn gelekt

De PlayStation Plus-games van september 2022 zijn op voorhand gelekt.

Allereerst kunnen PlayStation Plus Extra-, Premium- en Essential-leden de PS4-versie van racegame Need For Speed Heat gratis downloaden. Die versie is ook speelbaar op de PS5. Hetzelfde geldt voor vechtspel Granblue Fantasy: Versus (voor PS4, ook via backwards compatibility speelbaar op PS5).

De derde game is het zwart-witte avonturenspel Toem, waarin spelers een wereld moeten verkennen en geheimen bloot moeten leggen door middel van een fotocamera. Alle games zijn vanaf 6 september tot 4 oktober (11.00 uur) te claimen.

De PS Plus-spellen zijn gedeeld door Dealabs-gebruiker billbil-kun, die de afgelopen maanden ook al de juiste PS Plus-games wist te lekken voor Sony ze zelf bekendmaakte.

De huidige PlayStation Plus-games kunnen nog tot 6 september geclaimd worden. Het gaat om Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 (PS4 en PS5), Yakuza: Like a Dragon (PS4 en PS5) en Little Nightmare (PS4). Gebruikers kunnen door de games eenmalig te claimen ze altijd downloaden en spelen, mits ze een actief PlayStation Plus Extra-, Premium- of Essential-abonnement hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 waarom koop je de game niet gewoon voor 2 tientjes? Is het meer dan waardt toch?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 hij heeft ie niet op ps now gestaan en is er toen afgegaan toen zw naar dit model gingen. Dacht dat ik hem keer via now gedpeeld had

0
test

Niet echt spellen die voor mij persoonlijk interessant zijn. Ik ben geen racing of fighting game fan, maar ach ik voeg ze altijd maar toe aan de bibliotheek voor het geval ik ooit een keer zin heb om zo'n type spel te spelen. Ik heb ps plus premium ook vooral voor de extra catalogus en premium voor de streaming van de ps3 games (waar ik praktisch niets van gespeeld heb) en deze essential games zijn voor mij altijd maar bonus :)

0

Aanbevolen voor jou