De nieuwe content in Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitgelicht

De nieuwe content in Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitgelicht

Veel content komt ook naar de basisgame via update 2.0

Tijdens Gamescom Opening Night Live toonde CD Projekt Red meer van de aankomende Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty.

De uitbreiding moet flink wat veranderingen doorvoeren. Zo kan men nu geweren afschieten tijdens het rijden, wapens en raketten op wagens plaatsen en zelfs voertuigen van een afstand besturen om ze te laten crashen. Daarnaast gaat het politiesysteem op de schop. 

Er is ook een nieuwe Relic-skilltree. Hiermee kunnen spelers zichzelf nieuwe speelstijlen aanleren en unieke builds maken. Ook bevat de uitbreiding een nieuwe locatie genaamd Dogtown, met nieuwe missies en dynamische gebeurtenissen, nieuwe kleding, wapens en cyberware. De AI van vijanden wordt ook verbeterd.

Phantom Liberty verschijnt op 26 september voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. De uitbreiding breidt "een bestaand district" van Night City uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren terug. Nieuw is het personage Solomon Reed, een FIA-agent voor de NUSA, die wordt gespeeld door Idris Elba. Het moet de enige uitbreiding voor de game worden. Phantom Liberty kost 30 euro.

Een aantal van de features komen ook gratis naar de basisgame op pc en current-gen consoles via update 2.0.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze pakken goed door daar bij CD Projekt Red!

0

Zouden ze in deze dlc maar ook in de base game de wereld wat drukker en levendiger laten aanvoelen..? Dat is echt de reden geweest dat ik ben afgehaakt

1

Echt? Ik vond de wereld van CyberPunk echt geweldig, zeer levendig en echt. Ik heb hem wel pas een aantal maanden geleden voor het eerst gespeeld, dus geen geen idee of dat later is aangepast.

1

Op de PC of PS5? Ik had echt het gevoel dat de stad zelf veel te groot was voor het aantal mensen dat er rondliep en auto's die er rondreden.. voelde aan als een enorme spookstad.

0
test

Waar had je het opgespeeld, want de wereld op de xbox versie was meer gevuld en die van ps minder gevuld. Digitaal foundry had dit in 1 van hun video's toen belicht. Ik vond op one x en series x later de game echt gevuld en rijk aanvoelen.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 23 augustus 2023 - 10:32]

0

Aanbevolen voor jou