De gemeenschappelijke ruimtes van Zweinstein in Hogwarts Legacy

De gemeenschappelijke ruimtes van Zweinstein in Hogwarts Legacy

Avalanche Software en Warner Bros. tonen in een reeks video’s de gemeenschappelijke ruimtes van de afdelingen van Zweinstein. Ook is bekendgemaakt welke extra's Harry Potter Club-leden kunnen genieten.

Watch on YouTube

Elke afdeling in Zweinstein heeft een gemeenschappelijke ruimte waar studenten voor of na hun lessen tot rust kunnen komen. In een reeks nieuwe video’s loopt een speler door de ruimtes, die elk de kleuren en enkele andere kenmerkende aspecten van hun afdeling uitdragen.

De ruimte van Griffoendor (Gryffindor), te zien in de video hierboven, is gehuld in rood en is te vinden aan de bovenkant van het kasteel. Deze kamer werd veelvuldig laten zien in de Harry Potter-films, al ziet de gamevariant – die ruim honderd jaar voor de films afspeelt – er wel anders uit. De gemeenschappelijke ruimte van Zwadderich (Slytherin) zit juist onderaan het kasteel en bevat enkele ramen die uitkijken op het Grote Meer (Black Lake). 

Watch on YouTube

Opvallend voor Harry Potter-fans zijn de ruimtes van Huffelpuf (Hufflepuff) en Ravenklauw (Ravenclaw). Immers volgden de films Griffoendor-studenten (die wel een uitstapje maakten naar de ruimte van Zwadderich), wat betekent dat de gemeenschappelijke ruimtes van Huffelpuf en Ravenklauw nu voor het eerst te zien zijn.

De ruimte van Huffelpuf is te vinden achter de keuken van de school en is begroeid met planten. Ravenklauws ruimte zit bovenin het kasteel in een toren, achter een standbeeld van een adelaar.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

In onderstaande video van de Wizarding World worden de gemeenschappelijke ruimtes besproken, en krijgen we meer informatie over de beloningen die Harry Potter Club-leden zullen ontvangen in Hogwarts Legacy. Fans konden al langer via vragenlijsten erachter komen welke afdeling van Zweinstein én welke toverstaf voor hen geschikt zou zijn, en die informatie kan in Hogwarts Legacy geladen worden. Tevens krijgen leden cosmetische spullen: een Beaked Skullmask en voor elke afdeling een ‘Fanatic’ gewaad.

Ook wordt bekendgemaakt dat er een sidequest in het spel zit die spelers meeneemt naar enkele ruïnes die zijn gebaseerd op een attractie in The Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando. Het gaat om de attractie Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Het spel komt later ook naar Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh geinig, ik zit nu een paar dagen al in Orlando en gisteren ben ik voor het eerst in die hagrids motorbike adventure geweest, leuke achtbaan!

0
test

Waar kan ik die vragenlijsten vinden?

0

Aanbevolen voor jou