De diepte in met nieuwe Lords of the Fallen-trailer

De diepte in met nieuwe Lords of the Fallen-trailer

Game komt op 13 oktober uit op PS5, Xbox Series en pc

Uitgever CI Games en ontwikkelaar Hexworks hebben een uitgebreide trailer van Lords of the Fallen uitgebracht.

In de video worden alle belangrijke facetten van de game belicht, van de setting en spelwereld tot de uitdagende gevechten en multiplayeropties.

De game speelt zich duizend jaar na het origineel af in een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Jari Klapwijk ging onlangs aan de slag met de game tijdens een previewevenement: "Lords of the Fallen mist misschien een eigen identiteit en kent nauwelijks onderscheidende factoren, maar lijkt voor de soulslikeveteraan die maar geen genoeg kan krijgt van dit genre een prima tussendoortje te worden, ook in dit absurd gevulde gamejaar. Maar een ieder die op zoek is naar iets unieks hoeft Lords of the Fallen in ieder geval (nog) niet op het verlanglijstje te zetten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou