De Blackcell battle pass-upgrade voor vijfde Modern Warfare 2-seizoen uitgelicht

De Blackcell battle pass-upgrade voor vijfde Modern Warfare 2-seizoen uitgelicht

Het vijfde seizoen begint vandaag

Activision Blizzard heeft meer informatie gegeven over de Blackcell battle pass-upgrade voor het vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0.

Dat deed het bedrijf op de officiële website. In onderstaande trailer en illustratie is meer van de inhoud van deze betaalde upgrade te zien.

De battle pass voor het vijfde seizoen van de games bevat meer dan honderd beloningen, waaronder Commander Graves en twee nieuwe wapens. Deze reguliere battle pass kost 1100 COD Points. Met Blackcell, een upgrade die voor 30 euro verkrijgbaar is, ontgrendelt men exclusieve extra's.

Zo kan men met Blackcell twintig tiers skippen - en zelfs vijfentwintig tiers op PlayStation. Daarnaast is er een exclusieve Blackcell-operator, genaamd Arthur. Er zijn acht exclusieve operator skins te ontgrendelen, onder andere voor Ghost, en men ontvangt 1100 COD points terug als men de battle pass heeft aangeschaft.

Het vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 begint in de loop van vandaag. Lees hier meer over de inhoud van het vijfde seizoen.

Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 2
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

30 euro voor een battlepass upgrade. 30 euro PER seizoen ook, ontzettend overpriced. Je hebt de gratis battlepass, daar kan je de free items mee unlocken. De betaalde battlepass is 1100 cod coins, 10euro zoiets. Daarmee kan je alles unlocken behalve de Blackcell items. Heb je de battlepass complete dan heb je in die battlepass ook nog 1300cod points verzameld zodat je de volgende "gratis" kan starten. Blackcell is dan dus 30euro en dannkrijg je extra battlepass vakjes, geen idee hoe dat werkt want heb ze zelf nooit gekocht. Het is ook maar een klein deel van de battlepass, vind het niet kloppen qua prijs en content.

1
test

Mooi verwoord zelf heb ik nog nooit iets gekocht voor een game kwa dlc of items. Nou zou Mario kart dlc het nog waard zijn maar meeste games zijn het in mij ogen niet waard.

0
test

Zegt alles over hoe de videogame industrie ervoor staat dat dit soort dingen bestaan en zelfs trailers krijgen. En het trieste is ook nog is dat mensen die teveel geld hebben of niet met geld om kunnen gaan dit soort shit massaal kopen.

0

Aanbevolen voor jou