De actrice voor de rol van Abby in de The Last of Us-serie is gecast

De actrice voor de rol van Abby in de The Last of Us-serie is gecast

Het is alleen nog niet bekend om wie het gaat

De showrunners van de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us hebben een actrice gevonden die de rol van Abby op zich gaat nemen.

Dat valt te lezen in een interview van de Los Angeles Times met showrunner Craig Mazin. Hoewel Mazin in zijn quotes niet echt nieuwe informatie geeft, maakt het artikel wel duidelijk dat de actrice die Abby gaat spelen gecast is. Er wordt niet gemeld om wie het gaat.

Het tweede seizoen van The Last of Us moet een gedeelte van de gebeurtenissen uit de game The Last of Us: Part 2 behandelen. Abby Anderson is een belangrijk personage in die game en fans vragen zich dan ook al geruime tijd af welke actrice de rol gaat bekleden. Er gaan geruchten dat actrice Shannon Berry de rol gaat vertolken, maar dit is nog niet bevestigd.

Eerder deze zomer meldde Mazin nog dat hij vier seizoenen voor de HBO-serie goed vond aanvoelen. "Je weet het nooit zeker - het kunnen er ook drie of vijf worden. Maar vier klinkt als een goed aantal." Toen was hij nog onduidelijk over de mogelijkheid of Abby al gecast is.

Hoe dan ook is het niet bekend wanneer een tweede The Last of Us-seizoen zal verschijnen. Het eerste seizoen kwam begin dit jaar uit, en een tweede seizoen zou dus bijvoorbeeld in 2025 kunnen verschijnen, al zou de huidige schrijvers- en acteursstaking in de VS voor vertraging kunnen zorgen. Het is in ieder geval duidelijk dat het schrijven en de productie van het tweede seizoen zodra de staking voorbij is meteen door kan gaan.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou