Cyberpunk 2077-vervolg krijgt mogelijk ook derdepersoonsperspectief

Cyberpunk 2077-vervolg krijgt mogelijk ook derdepersoonsperspectief

CD Projekt Red heeft nog geen knoop doorgehakt

Hoewel Cyberpunk 2077 alleen in een eerstepersoonsperspectief valt te spelen, heeft CD Projekt Red nog geen besluit genomen over de opties van het vervolg.

Het is al geruime tijd bekend dat de ontwikkelaar aan een vervolg op Cyberpunk 2077 werkt. De game draagt op dit moment de projectnaam 'Project Orion'.

Tijdens een gesprek met investeerders (via VGC) vertelde missieregisseur Paweł Sasko dat het bedrijf er geen spijt van heeft dat Cyberpunk 2077 alleen in first-person te spelen is. "We wilden Cyberpunk zijn eigen identiteit geven en het laten opvallen. First-person heeft enorm geholpen bij het ontwikkelen van die identiteit." Hij laat daarna weten dat er voor Project Orion nog geen beslissing is gemaakt. "Voor Orion weten we het nog niet."

Afgelopen dagen komt er veel nieuws rondom Cyberpunk 2077 naar buiten. Zo is er een nieuwe update verschenen, is CD Projekt druk bezig met het vervolg en wordt er ook aan een live-action-project rondom de franchise gewerkt. Het lijkt er ook op dat de komst van een complete editie van Cyberpunk 2077 een kwestie van tijd is.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb liever meteen ook native VR support. @gamer.nl: fix de site eens een keertje dat je niet telkens/elke dag opnieuw moet inloggen. En zorg dat je gewoon ook op diepere replies kunt reageren. De site is echt hard achteruitgegaan in gebruikersvriendelijkheid sinds die vernieuwd is.

0
test

@superdre dit dus. Ook als je inlogt kom je weer bovenaan de pagina uit.

0
test

Helaas ben ik het met je eens, jammer van gamer.nl hoop dat ze weer terug kunnen naar t niveau van een jaar of 5 terug

0

Aanbevolen voor jou