Cyberpunk 2077: Phantom Liberty wordt op Summer Game Fest getoond

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty wordt op Summer Game Fest getoond

Uitbreiding moet ergens dit jaar uitkomen op PS5, Xbox Series en pc

De Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty moet tijdens het aankomende Summer Game Fest getoond worden.

Dat heeft CD Projekt Red bevestigd op Twitter. Het bedrijf geeft daarbij geen verdere details, al lijkt de vermelding van 'Summer Game Fest: Play Days' te suggereren dat aanwezige pers er mogelijk mee aan de slag kan gaan. De Kick-Off-liveshow van Summer Game Fest wordt in ieder geval op donderdag 8 juni uitgezonden.

De Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 breidt "een bestaand district" van Night City uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren terug. Nieuw is het personage Solomon Reed, een FIA-agent voor de NUSA, die wordt gespeeld door Idris Elba. Het moet de enige uitbreiding voor de game worden. Phantom Liberty verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

CD Projekt Red benadrukte in een gesprek met investeerders ook dat het niet te koop is - geruchten over een overname door Sony PlayStation blijken dan ook onjuist. Verder liet het bedrijf weten dat er inmiddels 75 miljoen exemplaren van The Witcher-games zijn verkocht, waarvan 50 miljoen op naam van The Witcher 3: Wild Hunt staan. 

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou