Creative director van Beyond Good and Evil 2 overleden

Creative director van Beyond Good and Evil 2 overleden

Emile Morel is 40 jaar oud geworden

Emile Morel, de creative director van Beyond Good and Evil 2, is op veertigjarige leeftijd overleden.

Daar kwam IGN achter doordat diverse collega's een eerbetoon over hem achterlieten. Zo schreef schrijver Monique Gabrielle Shrager: "Meer dan een decennium lang een gekoesterde collega bij Ubisoft Montpellier, we lachten en huilden tijdens goede en slechte tijden en brachten samen geweldige games uit. Emile was zo trots op Beyond Good and Evil 2, de Space Monkeys en zijn collega's. Hij gaat enorm gemist worden."

Ook Ubisoft Montpellier-producent Greg Hermittant liet van zich horen: "Je was een geweldige en vriendelijke partner al die jaren bij Ubisoft. Ik ben dankbaar dat ik samen met je aan zoveel projecten heb mogen werken. Zelfs tijdens de meest uitdagende momenten bleef je een zorgzame en ondersteunende persoon met een prachtig, positief brein. Het belangrijkste is de vele prachtige momenten die we hebben gedeeld. Rayman Legends is zonder twijfel mijn beste herinnering. Ik ga onze grappen en imitaties missen. Je gaat Beyond Good and Evil (2) mislopen. Maar wees er gerust van dat we je werk voortzetten."

Het is niet bekend waar Morel aan gestorven is. De ontwikkelaar verving sinds begin dit jaar de vorige creative director van Beyond Good and Evil 2. De game is al jaren geleden aangekondigd en hoewel er enkele jaren terug wat vroege gameplay werd getoond, is het sindsdien stil rondom het spel. De bedenker van de franchise, Michel Ancel, is al geruime tijd vertrokken bij Ubisoft.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jeetje.. 40 jaar is aardig jong. Rust in vrede.

1

Rust in vrede meneer morel en 40 jaar is nog best jong!

0

Aanbevolen voor jou