Cosmetische dlc voor Assassin's Creed Mirage uitgelekt

Cosmetische dlc voor Assassin's Creed Mirage uitgelekt

Het zogeheten 'Fire Demon Pack'

Op social media is een screenshot van downloadbare content voor Assassin's Creed Mirage uitgelekt.

De screenshot werd op X (Twitter) gedeeld door een Franstalige insider die eerder ook al correcte informatie over de inhoud van de game uitlekte. Het gaat om het zogeheten 'Fire Demon Pack' waarmee spelers zo te zien een hels uiterlijk aangemeten kregen.

De insider plaatste de screenshot nadat uit een Duitse leeftijdsclassificering voor de game bleek dat het spel onder andere upgrades, abonnementen, een in-game munteenheid en andere aankopen bevat.

Dit zorgde voor enige ophef, omdat Ubisoft tijdens een interview met fans eerder al liet weten dat er geen dlc voor de game op de planning stond. Het lijkt er op dat kleinere dlc, zoals het 'Fire Demon Pack', daar niet onder valt. Dat gezegd hebbende is dit het type dlc dat voor elke moderne Assassin's Creed-game wordt aangeboden.

Assassin's Creed Mirage speelt zich af in de 9e eeuw en gaat om een "sleutelmoment in de geschiedenis". In vergelijking met de meest recente hoofddelen in de reeks, gaat Mirage terug naar de kleinere schaal van de vroegere Assassin's Creed-games, met een focus op één stad en stealth-gameplay. Spelers besturen Basim Ibn Ishaq, die ook al voorkwam in Assassin's Creed Valhalla.

Assassin’s Creed: Mirage komt op 12 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

View post on X
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou