Consoleversie Planet Zoo staat centraal in nieuwe trailer

Consoleversie Planet Zoo staat centraal in nieuwe trailer

Game komt op 26 maart uit op PS5 en Xbox Series

Met nog een maand te gaan tot de consolerelease heeft Frontier Developments een nieuwe trailer van Planet Zoo uitgebracht.

De video toont de vele opties die spelers in de game hebben om de dierentuin van hun dromen te bouwen. De PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versie van de game werd eerder dit jaar aangekondigd en verschijnt op 26 maart. De consoleversie bevat alle updates en verbeteringen die de pc-versie in de afgelopen jaren heeft ontvangen.

De pc-versie van Planet Zoo werd door Michel Musters beloond door een 8,5: "Planet Zoo is misschien wel de meest gedetailleerde dierentuinsimulatie ooit. Elk facet van je dierentuin – van de leefomgeving van de dieren tot het uitzetten van bedreigde diersoorten in het wild – heeft de speler zelf in handen. Zeker in het begin kan dat overweldigend zijn, maar de carrièremodus biedt gelukkig een goede tutorial. Het meest indrukwekkende aan de game is echter de vormgeving en het realistische gedrag van de dieren zelf."

Frontier is ook bekend van Planet Coaster, de spirituele opvolger van de Rollercoaster Tycoon-reeks. Ook maakt het bedrijf de F1 Manager-spellen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou