Concept artist claimt dat Wolverine-game in 2024 verschijnt

Concept artist claimt dat Wolverine-game in 2024 verschijnt

Eerder dit jaar claimde Jeff Grubb al hetzelfde

Een concept artist genaamd Hung Nguy claimt dat de Wolverine-game van Insomniac Games in 2024 uitkomt.

Nguy maakte melding van zijn werk aan de game op zijn ArtStation-profiel, waarbij hij een releasedatum van 2024 noemde. Hij heeft dit inmiddels wel weer van zijn profiel verwijderd, maar een screenshot van de vermelding is op gameforum ResetEra te vinden.

Begin dit jaar claimde journalist Jeff Grubb al dat Insomniac op een release in de herfst vn 2024 mikt voor de game, al zou het spel ook uitgesteld kunnen worden naar 2025.

Op het ArtStation-profiel van Nguy werd overigens ook melding gemaakt van een nieuwe game van Bend Studio, de ontwikkelaar van Days Gone. Die game zou gepland staan voor release in 2025. Over het spel is nog niets bekend.

De Wolverine-game werd in 2021 samen met Spider-Man 2 aangekondigd tijdens een PlayStation Showcase. Onlangs liet Insomniac weten dat het spel zich in hetzelfde universum afspeelt als de Spider-Man-games.

Wolverine
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit weekend zowel mijn PSVR2 als mijn PS5 verkocht via Marktplaats. Beide stonden al een tijdje stof te happen, naast de sporadische exclusieve games die ik er op speelde. Wolverine en alle nog onaangekondigde PlayStation exclusives speel ik wel op de Steam Deck OLED, die ik hopelijk deze week kan reserveren. Nu dat Sony sneller zijn exclusieve games op de PC lijkt uit te brengen zie ik geen nut om zowel een Xbox als een Playstation te hebben. (ik heb op dit moment geen abo op PS+ en tot 2026 Game Pass Ultimate) De volgende "generatie" consoles ga ik volledig over op een game PC. Eerst maar eens sparen. 😋

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 13 november 2023 - 09:31]

-1

Aanbevolen voor jou