Componist praat over 'nieuwe edities' van The Last of Us: Part 2

Componist praat over 'nieuwe edities' van The Last of Us: Part 2

Komt de game naar PS5 en pc?

Gustavo Santaolalla, de componist van de The Last of Us-games, heeft melding gemaakt van "nieuwe edities" van The Last of Us: Part 2.

Santaolalla is verantwoordelijk voor de geprezen soundtracks van de The Last of Us-games. Hij heeft daarnaast ook een korte cameo in The Last of Us: Part 2. In het dorp waar de game begint, zit hij op een stoel en speelt hij op zijn gitaar.

In een Spaans interview - waar hieronder een fragment van is te zien - meldt hij het volgende: "In de nieuwe edities kun je mij bepaalde thema's laten spelen, maar meer kan ik niet zeggen."

Hoewel nog niet officieel bevestigd, lijkt het er dus op dat The Last of Us: Part 2 op een of andere manier opnieuw uitkomt. Wellicht gaat het om PS5-en pc-versies. De eerste The Last of Us is inmiddels ook van een remake voorzien op PlayStation 5 en pc, en met het succes van de eerder dit jaar verschenen HBO-serie wil Sony mogelijk daarop inspelen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"De eerste The Last of Us is inmiddels ook van een remaster voorzien op PlayStation 5 en pc" Ik zou het een remake noemen zoals ook overal omschreven staat, de remaster was voor PS4.

1
test

Daar heb je echt helemaal gelijk in. Normaliter let ik daar nauwlettend op, maar op een of andere manier is mij dat hier ontgaan. Thanks!

2
test

Geen probleem, en bedankt voor het aanpassen!

1
test

Het is te begrijpen, aangezien het meer een remakester is.

-3

Aanbevolen voor jou