Complete Final Fantasy 14-verhaal kan nu alleen doorlopen worden

Complete Final Fantasy 14-verhaal kan nu alleen doorlopen worden

Update 6.5 is uitgekomen

Versie 6.5 van Final Fantasy 14 is uitgebracht. Dat betekent dat het complete hoofdverhaal van Final Fantasy 14 en diens uitbreidingen nu alleen doorlopen kan worden.

Square Enix introduceerde vorig jaar al 'Duty Support' in de mmorpg, wat het mogelijk maakt om de game met behulp van computergestuurde teamgenoten te doorlopen in plaats van daadwerkelijke andere spelers. Het ging toen echter alleen nog maar om het hoofdspel. Sindsdien voegt het bedrijf met diverse updates ook de uitbreidingen toe aan dit systeem, en met de nieuwe patch zijn ook de laatste kerkers er aan toegevoegd.

Patch 6.5 heet Growing Light en zoals eerder op Gamer.nl te lezen viel, voegt de update nog veel meer toe aan de game. Denk aan diverse nieuwe hoofdmissies, een nieuwe kerker in de vorm van Lunar Subterrane, een nieuwe trial genaamd The Abyssal Fracture, een nieuwe unreal trial (Singularity Reactor) en een nieuwe alliance raid (Myths of the Realm 3). Verder worden er aanpassingen aan jobs PvP-opties, mounts en emotes gemaakt. De complete patch notes zijn hier te vinden.

Afgelopen juli werd aangekondigd dat Final Fantasy 14 in de lente van 2024 uitkomt op Xbox Series X en S, al moet ergens dit jaar al een open bèta beschikbaar komen. De game is nu speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Overigens wist een Japanse speler het onlangs voor elkaar te krijgen alle 2751 achievements in de game vrij te spelen. De achievementlijst van de game - die los staat van de behaalbare Trophy's - is notoir vanwege de tijdrovende bezigheden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die muziek! Final Fantasy 4, wat een jeugd sentiment. Helemaal kapot gespeeld op de SNES (waar de game trouwens als Final Fantasy II werd uitgebracht). Man, wat voel ik me opeens oud.

0
test

Dit laat mij wel overwegen om het spel verder te spelen...

0

Aanbevolen voor jou