Ciri-actrice hoopt dat kijkers Liam Hemsworth een kans geven in Netflix-serie The Witcher

Ciri-actrice hoopt dat kijkers Liam Hemsworth een kans geven in Netflix-serie The Witcher

Hemsworth vervangt Henry Cavill

Freya Allan, de actrice die Ciri speelt in de Netflix-serie The Witcher, hoopt dat kijkers Liam Hemsworth een kans gaan geven in zijn nieuwe rol.

Dat vertelt ze in gesprek met Collider. Hemsworth speelt vanaf seizoen 4 de rol van Geralt of Rivia, die eerder werd vertolkt door Henry Cavill. Dat nieuws zorgde voor een hoop boze fans van de serie. Dat raakt Allan. "Ik heb medelijden met hem", zo begint ze. "Omdat de fan base nogal aanvallend kan zijn en omdat het geen ideale situatie is om iemands rol over te nemen. Ik hoop dat mensen hem de tijd geven."

Het vierde en vijfde seizoen van de serie behandelen de gebeurtenissen uit de laatste drie boeken uit de The Witcher-reeks, namelijk Baptism of Fire, The Tower of the Swallow en Lady of the Lake. De serie ging in 2019 van start en wist zeker tijdens het eerste seizoen door te breken bij het grote publiek, niet in de laatste plaats omdat het nummer 'Toss A Coin To Your Witcher' viraal ging.

Wanneer het vierde seizoen verschijnt, is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb echt niks tegen Liam Hemsworth en hem persoonlijk aanvallen op deze rol vind ik onzin. Het probleem met de serie is veel groter en ook de reden dat Cavill vertrok. Geen respect voor het originele werk en een eigen agenda doorvoeren deed de serie in het laatste seizoen al enorm schade aan. Zelfs de aanwezigheid van Henry Cavill kon dat derde seizoen niet redden. Ik ben ervan overtuigd dat als ze de kwaliteit van de eerste twee seizoenen weten te halen, dat aardig wat mensen Liam Hemsworth zullen omarmen.

1

Die aflevering met dat feestje, met al die onnodige flashbacks. Zo slecht ^^

1
test

Was dat die aflevering waar je bijna 40 minuten naar Ciri zat te kijken die door een woestijn liep? Die vond ik ook echt verschrikkelijk.

0
test

Het probleem is niet wie Geralt speelt, maar het schrijfwerk. Ik vond het laatste seizoen ondanks Henry absoluut de minste van alle seizoenen. Het kon me op geen één vlak boeien… Ik geef seizoen 4 juist met Hemsworth een paar aflveringen de kans me te verrassen en dat ze hopelijk met wat beters komen. Let’s see!

1

Hem wil ik wel een kans geven, de show niet echt meer, en het boeit mij niet wat ciri's actrice er van zegt

0

Aanbevolen voor jou