Cinematische trailer van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitgebracht

Cinematische trailer van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitgebracht

Gratis update 2.0 komt op 21 september uit

CD Projekt heeft heeft een nieuwe cinematische trailer uitgebracht van Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty.

De trailer werd gisteren tijdens een livestream getoond en heeft Idris Elba in de hoofdrol. Hij speelt ook een grote rol in de aankomende uitbreiding, als een spion genaamd Solomon Reed. Daarnaast is er ook een behind-the-scenes-video uitgebracht waarin wat dieper wordt ingegaan op het personage en Elba's acteerprestaties.

Phantom Liberty verschijnt op 26 september voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Spelers verkennen het nieuwe gebied Dogtown, met nieuwe missies en dynamische gebeurtenissen, nieuwe kleding, wapens en cyberware. De AI van vijanden wordt ook verbeterd. Men kan nu ook geweren afschieten tijdens het rijden, wapens en raketten op wagens plaatsen en zelfs voertuigen van een afstand besturen om ze te laten crashen. Daarnaast gaat het politiesysteem op de schop. 

CD Projekt Red liet tevens weten wanneer gratis update 2.0 voor de hoofdgame uitkomt, namelijk op 21 september - vijf dagen voor Phantom Liberty. De onderste trailer in dit nieuwsbericht richt zich op de update. CD Projekt deelde onlangs een schema waarin te zien is welke content via de betaalde dlc en welke content via de gratis update beschikbaar komt. Bekijk die hier.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou