Christopher Judge sloeg kleine rol van jongere Kratos af

Christopher Judge sloeg kleine rol van jongere Kratos af

De acteur wil het werk van Terrence C. Carson niet nabootsen

Christopher Judge, die de rol van Kratos vertolkt in de moderne God of War-games, heeft geen interesse in het spelen van een jongere versie van dit personage. Hij heeft de mogelijkheid om deze rol te spelen zelfs afgeslagen.

Dat laat hij weten in een interview met YouTuber AbdBay. Hij meldt daarin dat hij geen interesse heeft in het spelen van een jongere Kratos uit respect voor Terrence C. Carson, die de rol van Kratos in de oorspronkelijke trilogie vertolkte.

Judge legt uit dat hij expres niet het werk van Carson in de oorspronkelijke trilogie heeft bekeken voordat hij de rol van Kratos op zich nam in de nieuwere God of War-games. Hij wilde zijn eigen draai aan het personage geven, en had de rol nooit aangenomen als ontwikkelaar Santa Monica Studio hem had gedwongen het werk van Carson na te bootsen.

Judge vertelt zelfs dat hij onlangs door Santa Monica Studio of Sony is benaderd om de stem van een jongere Kratos in te spreken voor een kleine rol in een game. Waarschijnlijk gaat het hier om de pas verschenen gratis Valhalla-dlc voor God of War Ragnarök. Judge sloeg dit aanbod af.

Overigens gaan er geruchten dat er een remastercollectie van de oorspronkelijke God of War-trilogie in de maak is voor PlayStation 5. Dit is echter niet officieel bevestigd.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sorry hoor, maar het is nog al slecht dat jullie met dit stukje komen terwijl hij zelf al op Twitter heeft aangegeven dat het niet om Kratos (of Black Panther in Avengers) gaat.

-2
test

Koekoek.. Wel opletten

-1
test

Op zijn Twitter, 21 uur geleden: "Just to clarify, NO ONE at @SonySantaMonica asked me to voice match TC. The respect for what he did as Kratos goes from top to bottom. It was another game that asked me to do a voice match (not War for Wakanda) ❤️" Uit dit artikel: "Hij heeft de mogelijkheid om deze rol te spelen zelfs afgeslagen." en "Judge vertelt zelfs dat hij onlangs door Santa Monica Studio of Sony is benaderd om de stem van een jongere Kratos in te spreken voor een kleine rol in een game."

[Reactie gewijzigd door poklaan op 29 december 2023 - 19:39]

0
test

Alright, dan had ik ongelijk. Excuses. Ging er vanuit dat gamer . nl hier wel onderzoek naar gedaan zou hebben maar dat is wel teleurstellend =/

0
test

Respectvol van hem.

0

Aanbevolen voor jou