ChatGPT mogelijk gebruikt bij verontschuldiging voor TLotR: Gollum

ChatGPT mogelijk gebruikt bij verontschuldiging voor TLotR: Gollum

Dat claimen twee bronnen

De verontschuldiging die The Lord of the Rings: Gollum-ontwikkelaar Daedalic Entertainment online heeft geplaatst voor de slechte kwaliteit van de game, zijn mogelijk samengesteld met behulp van ChatGTP.

Dat melden twee bronnen aan het Duitse GameTwo. The Lord of the Rings: Gollum kwam eerder dit jaar uit en werd gehekeld om diens gebrekkige kwaliteit. Het spel groeide uit tot de slechtst scorende game van het jaar.

Als reactie daarop werd er een verontschuldiging online geplaatst. "We erkennen en vinden het verschrikkelijk jammer dat de game niet aan de verwachtingen voldoet die we zelf hebben gecreëerd. Accepteer alsjeblieft onze welgemeende excuses voor de teleurstelling die we hebben veroorzaakt."

Nu blijkt dus dat deze excuses mogelijk via het AI-programma ChatGPT zijn samengesteld. Daarbij zou dit zonder weten van Daedalic Entertainment zijn gedaan door uitgever Nacon.

Afgelopen juli bleek al dat Daedalic helemaal gaat stoppen met het ontwikkelen van games. Alle games die in ontwikkeling waren, waaronder nog een game gebaseerd op The Lord of the Rings, werden geannuleerd. Daedalic richt zich alleen nog maar op het uitgeven van games die door andere studio's zijn ontwikkeld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn god, wat een geleuter zeg. Wat maakt het nu uit hoe die excuses tot stand zijn gekomen. Die 2 bronnen moeten toch wel echt niets te doen hebben om zich hier druk over te maken. Wat een gezever om niets.

1
test

en wat dan nog? Er zal zat ruwe AI in de game hebben gezeten. Ai is er nu eenmaal en iedereen (die niet bang is voor vooruitgang) gebruikt het als hulpmiddel. Dan moet je maar in een grot gaan zitten met een stokkie hout (erg overdreven). Of je leuk vind of niet het is er en het word alleen maar meer en zeker niet minder.

0

Aanbevolen voor jou