CD Projekt Red over Cyberpunk-vervolg: '2077 was nog maar een opwarmertje'

CD Projekt Red over Cyberpunk-vervolg: '2077 was nog maar een opwarmertje'

'Ik weet zeker dat we er iets speciaals van zullen maken'

Een werknemer van CD Projekt Red die het vervolg op Cyberpunk 2077 ontwikkelt, heeft het origineel een "opwarmertje" genoemd.

In 2022 kondigde CD Projekt Red aan dat het aan verschillende games werkt, waaronder Project Orion - oftewel het vervolg op Cyberpunk 2077.

Narrative director Igor Sarzynski praatte deze week op X over zijn eerste dag op het nieuwe kantoor van CD Projekt Red in Boston. "De eerste dag op het Boston-kantoor! Het is fijn om oude vrienden te ontmoeten en officieel onze Orion-reis te beginnen. Ik kan niet nog enthousiaster zijn over dit project en ik weet zeker dat we er iets speciaals van zullen maken. 2077 was nog maar een opwarmertje."

Cyberpunk 2077 werd op release gehekeld vanwege de vele bugs en crashed. In de jaren daarna heeft de Poolse ontwikkelaar vele gratis updates voor de game uitgebracht, alsmede een vorig jaar verschenen betaalde uitbreiding genaamd Phantom Liberty. Dat heeft er voor gezorgd dat zowel critici als gamers tegenwoordig erg te spreken zijn over de game.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat nederigheid is misschien wel gepast na dit fiasco met launch. Hartstikke leuk dat het veel beter is geworden na patches (heb m gekocht in sale maar alsnog niet onder de indruk) maar hou al die mooie beloftes maar mooi voor je.

0
test

Misschien dat ze deze keer wel een klaar product kunnen afleveren.

0

Aanbevolen voor jou