CD Projekt Red is klaar met updates voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red is klaar met updates voor Cyberpunk 2077

Na een hobbelige start

Ontwikkelaar CD Projekt Red is nu echt helemaal klaar met het ontwikkelen voor Cyberpunk 2077.

De ontwikkeling van de futuristische rpg is nu echt helemaal afgerond, aldus regisseur Gabe Amatangelo in gesprek met Game File. "Ja, we zijn klaar."

De Poolse studio had al eerder aangegeven dat het einde in zicht was na de dlc Phantom Liberty en de gelijktijdige release van update 2.0, die veel veranderingen in de game doorvoerde. Het zou nu eindelijk tijd zijn om aan het vervolg te beginnen.

Toch kwamen er daarna nog meer updates uit. In december werd update 2.1 uitgerold, die een metrosysteem aan de stad toevoegde. Afgelopen januari was er nog een update 2.11, met een nieuw likje verf voor een aantal voertuigen.

Nu is de ontwikkeling echter helemaal afgerond, aldus Amatangelo. "Het is wel mogelijk dat er nog een klein dingetje hier of daar komt, want als je met dingen aan het klooien bent, ontdek je soms iets dat niet heel riskant is. Of makkelijk om te integreren. Of sommige ontwikkelaars hebben de tijd ergens voor."

"Dan brengen ze het naar mij, en ik zeg: oké, ik vertrouw je dat dit je andere werk niet in de weg staat... Dus laten we het doen", aldus de regisseur. Of er echt helemaal geen update meer komt, is dus voorlopig nog onduidelijk. In ieder geval beschouwt de studio de ontwikkeling nu als afgerond.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En wat voor geweldige game is het toch. Fantastisch gewoon. Speel hem nu voor de tweede keer en speel elke zij missie, wat ik normaal gesproken nooit doe.

-1

Aanbevolen voor jou