Capcom werkt aan oplossing voor flikkerend licht in Resident Evil 4 op PS5

Capcom werkt aan oplossing voor flikkerend licht in Resident Evil 4 op PS5

In de tussentijd kunnen spelers zelf een aantal dingen proberen

Capcom werkt aan een oplossing om een bug in de PlayStation 5-versie van Resident Evil 4 Remake op te lossen waardoor een flikkerend licht wordt getoond.

"We zijn op de hoogte van een probleem waarbij PS5-spelers flikkerende lichten zien aan de onderkant van het scherm. We zijn van plan het probleem met een toekomstige update op te lossen en verontschuldigen ons voor het ongemak."

Tot die tijd biedt Capcom een aantal mogelijke oplossingen aan die spelers zelf kunnen uitproberen. Zo kan men 'Depth of Field' in het Display-tabje uitzetten, of 'Motion Blur' in het Camera-tabje aanzetten.

De remake van Resident Evil 4 kwam gisteren uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 8,5 aan de game: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou