Capcom deelt launchtrailer en update-roadmap van Exoprimal

Capcom deelt launchtrailer en update-roadmap van Exoprimal

Game komt aanstaande vrijdag uit op consoles en pc

Capcom heeft de launchtrailer van hun aankomende actiegame Exoprimal online geplaatst. Daarnaast heeft het bedrijf naar buiten gecommuniceerd wat voor content er na release voor het spel verschijnt.

Er zijn voor nu drie seizoenen voor de game bevestigd, waarbij het eerste seizoen op release van de game aanstaande vrijdag van start gaat. Deze loopt tot half oktober, wanneer het tweede seizoen begint. Het derde seizoen volgt in januari. Daarna moet er nog meer content volgen.

Zo kunnen spelers cross-overs met Street Fighter 6 en Monster Hunter verwachten, alsmede het meteen op release beschikbare Final Mission Selection, waarbij mensen kunnen kiezen of ze het tegen andere spelers of tegen de computer opnemen. Ook wordt met het eerste seizoen Savage Gauntlet toegevoegd, een co-op-ervaring waarin teams van vijf spelers uitdagende gevechten voorgeschoteld krijgen waarmee kostbare beloningen kunnen worden vrijgespeeld. Het tweede seizoen moet ook een nieuwe map toevoegen.

Exoprimal is een multiplayergame waarin twee teams van vijf spelers moeten zien te overleven tussen allerlei dinosauriërs. Het team dat als laatste overleeft heeft gewonnen. De game speelt zich af in 2040, waarbij dinosauriërs uit het niets zijn verschenen en complete steden verwoesten. Het spel verschijnt aanstaande vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Op die dag komt het spel ook op Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube
Exoprimal
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou