Call of Duty: Modern Warfare 3-onthulling in Warzone levert items op

Call of Duty: Modern Warfare 3-onthulling in Warzone levert items op

Het evenement begint morgen om 19:30 uur

Mensen die morgen in Warzone 2.0 de onthulling van Call of Duty: Modern Warfare 3 bijwonen, ontvangen gratis in-game items.

Dat heeft Activision Blizzard laten weten. Het was al bekend dat het onthullingsevenement van de op 10 november te verschijnen Call of Duty-game morgen in Warzone 2 plaats zou vinden. Nu is ook bekend hoe laat precies: om 19:30 uur Nederlandse tijd.

Spelers die meedoen aan dit tijdelijke 'Shadow Siege'-evenement, ontgrendelen diverse extra's voor Warzone, Modern Warfare 2 én Modern Warfare 3 - aangezien de meeste items en wapens meegenomen kunnen worden naar die laatste game. Onder de extra's vallen een nieuw wapen genaamd de AR M13C, een charm, skin voor een voertuig, embleem, calling card en token. Tijdens het evenement vindt er een aanval vanuit de lucht en de grond op Zaya Observatory plaats.

Call of Duty: Modern Warfare 3 komt op 10 november uit. Vorige week werd een trailer getoond waaruit blijkt dat de slechterik Makarov - bekend uit de oorspronkelijke Modern Warfare-trilogie - terugkeert. Er is wat verwarring over de precieze staat van de game - een journalist meent code te hebben gevonden die aangeeft dat MW3 eigenlijk uit de kluiten gewassen dlc is voor Modern Warfare 2, maar Activision benadrukt dat het om een 'premium release' gaat.

View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou