Burnout Paradise Remastered-studio werkt mogelijk aan nieuw deel

Burnout Paradise Remastered-studio werkt mogelijk aan nieuw deel

Daar lijkt Stellar Entertainment naar te hinten

Stellar Entertainment, de ontwikkelaar van Burnout Paradise Remastered, werkt mogelijk aan een nieuw deel in de raceserie.

Op de officiële website van het bedrijf biedt de studio vacatures aan voor een nieuwe arcaderacer die op Unreal Engine 5 voor consoles en pc wordt ontwikkeld.

Op social media hint de ontwikkelaar naar waar het aan werkt. Daarbij wordt de term 'take downs' gebruikt - bekend uit de reeks - en zegt de studio: 'You're about to be rear ended'. Fans vermoeden dan ook dat hiermee naar de agressieve race-actie van Burnout wordt gehint. Mogelijk gaat het om een compleet nieuwe Burnout-game, of een remaster of remake van een ander deel in de reeks.

Stellar Entertainment werd opgericht door Paul Ross, die zestien jaar bij Burnout-ontwikkelaar Criterion heeft gewerkt. Zoals gezegd leverde het bedrijf Burnout Paradise Remastered af. Dat was ook meteen de laatste game in de reeks. Verder ontwikkelde de studio ook Need for Speed: Hot Pursuit Remastered en hielpen ze mee aan de ontwikkeling van Need for Speed Unbound.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat het iets met katten te maken gaat hebben. Er staat een kat op het plaatje. Rear, op zn engels klinkt een beetje als dat geluid dat Engelstalige maken als je een kat na doet. En bosses zou ook kunnen doelen op katten, want tja die zijn immers de baas thuis.

0
test

Zou het wel gaaf vinden als het een Burnout wordt. Paradise City kwam oorspronkelijk uit in 2008, dus dat is ook weer 16 jaar geleden..

0

Aanbevolen voor jou