Burning Shores naar schatting een derde van de grootte van Horizon Forbidden West

Burning Shores naar schatting een derde van de grootte van Horizon Forbidden West

Alsnog een flink gebied

De spelwereld van Burning Shores zou naar schatting een derde van de grootte van de map van Horizon Forbidden West-map zijn.

Dat claimt GamesRadar. "Als we moesten schatten, zouden we denken dat de Burning Shores-map ongeveer een derde van de oorspronkelijke Horizon Forbidden West-map beslaat. Aangezien Guerrilla's vervolggame een ongelooflijke hoeveelheid dingen om te bekijken had in diens gigantische map, kun je er gerust van zijn dat de Burning Shores-map op zichzelf behoorlijk groots oogt."

Burning Shores, een betaalde uitbreiding voor Horizons Forbidden West, komt vandaag uit. In de uitbreiding reist Aloy af naar de Burning Shores, een gebied dat in het hoofdspel al genoemd werd. Dit gebied stond voorheen bekend als Los Angeles. De regio ten zuiden van de Tenakth Clan Lands ligt in puin en kan te voet, vliegend en zwemmend verkend worden. Het verhaal speelt zich af na het einde van de hoofdgame. Spelers kunnen nieuwe personages en avonturen verwachten.

In tegenstelling tot de hoofdgame is Burning Shores alleen op PlayStation 5 beschikbaar. Forbidden West moet eerst worden uitgespeeld voordat men aan Burning Shores kan beginnen.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je moet FW zelfs hebben uitgespeeld, anders vindt de trigger om naar de BS te kunnen gaan niet eens plaats.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou