Bungie toont inhoud van Destiny 2: The Final Shape

Bungie toont inhoud van Destiny 2: The Final Shape

Into the Light is nu van start

Bungie heeft gisteren een showcase uitgezonden waarin The Final Shape, de aankomende uitbreiding voor Destiny 2, centraal stond.

The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game, moet het verhaal van de Light and Darkness-saga afronden. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler.

De presentatie toonde onder andere een nieuwe subklasse genaamd de Prismatic, die bepaalde mogelijkheden van andere klassen kunnen combineren. Zij hebben zowel een Light- als Dark-meter, en zodra die door schade aan te richten bij vijanden gevuld zijn, kan men een nieuw krachtlevel genaamd Transcendence bereiken. Dit geeft alle klassen die de Prismatic-subklasse gebruiken een speciale granaat. Hunters krijgen daarbij een vuur- en ijscombo, Titans kunnen Strand en Arc combineren en Warlocks zowel Stasis als Void tegelijkertijd inzetten.

The Final Shape introduceert ook een nieuwe Exotic-klasse die uitermate geschikt is voor mensen die Prismatic gebruiken. Daarmee kunnen spelers random perks van andere Exotics 'stelen' en deze combineren tot één Exotic.

Tot slot wordt ook een nieuwe vijandtype geïntroduceerd in de uitbreiding. De Dread worden beschreven als de "belichaming van The Witness", en bestaan uit de Weaver, Subjugator, Grim, Attendant en Husk.

Eind vorig jaar werd The Final Shape al uitgesteld - de uitbreiding staat nu gepland voor een release op 4 juni. Inmiddels is ook Into the Light begonnen, een soort pre-evenement om spelers klaar te stomen voor The Final Shape. Hierin worden zoals in onderstaand schema te zien valt twaalf favoriete wapens opnieuw toegevoegd, alsmede een nieuwe Hall of Champions-verzamelplek, de Phanteon-raid-boss-gauntlet, nieuwe PvP-maps en hernieuwde Exotic-missies.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Destiny 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Post bij verkeerde artikel

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 10 april 2024 - 17:02]

0

Aanbevolen voor jou