Bully en LA Noire komen later dit jaar naar GTA+

Bully en LA Noire komen later dit jaar naar GTA+

Onlangs verscheen nog Red Dead Redemption via de abonnementsdienst

Rockstar Games is van plan om later dit jaar Bully en LA Noire beschikbaar te stellen via de GTA+-abonnementsservice.

Dat heeft het bedrijf in een blogpost laten weten. Wanneer de games precies naar GTA+ komen is niet bekend - alleen dat het ergens later dit jaar staat te gebeuren.

In Bully besturen spelers een leerling van Bullworth Academy die lessen volgt en populairder probeert te worden. LA Noire laat spelers in het Los Angeles van 1947 zaken oplossen als detective. Daarbij worden er regelmatig verdachten ondervraagd, waarbij spelers de emoties van het gezicht af moeten proberen te lezen.

GTA+ is beschikbaar via de PS5- en Xbox Series X en S-versies van GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5. Men kan voor 5,99 euro per maand lid worden. Daarmee ontvangt men maandelijks 500.000 in-game dollars, korting op aankopen en diverse extra's en bonussen, waaronder games als Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition en sinds kort ook Red Dead Redemption. De spellen kunnen gespeeld worden zolang men lid blijft van de service. Inschrijven kan hier.

Rockstar werkt ondertussen aan Grand Theft Auto 6, waar eind vorig jaar de eerste trailer van werd getoond. De game komt naar verwachting in 2025 uit voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou