Braid: Anniversary Edition bevat 35 nieuwe levels

Braid: Anniversary Edition bevat 35 nieuwe levels

Game verschijnt op 30 april voor PlayStation, Xbox, pc en Netflix Games

Er zitten 35 nieuwe levels in de aankomende Anniversary Edition van indiegame Braid.

Dat heeft ontwikkelaar Jonathan Blow bekendgemaakt via social media. Hij legt uit dat hij oorspronkelijk niet van plan was om nieuwe levels voor de game te maken. Dit veranderde in vier of vijf nieuwe levels "zonder dat het de oorspronkelijke game verpestte". Uiteindelijk zijn er er dus nog veel meer geworden.

Braid is een van de eerste indiegames die groots doorbrak. Het spel laat spelers de tijd beïnvloeden om zo diverse puzzels in tweedimensionale platformlevels op te lossen. De game werd zoals gezegd ontwikkeld door Jonathan Blow, die daarna The Witness maakte. Braid verscheen oorspronkelijk in 2008 op Xbox 360 en kwam daarna naar PlayStation 3 en pc.

De Anniversary Edition bevat naast de nieuwe levels ook verbeterde graphics en muziek. Zo zijn de graphics opnieuw met de hand geschilderd en kan men tussen de oude en nieuwe graphics schakelen. Ook zit er meer dan vijftien uur aan commentaar van de ontwikkelaar in het spel om te beluisteren. De game verschijnt op 30 april via PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Netflix Games.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

35 nieuwe levels klinkt als een gigantische toevoeging! Deze game blijft geniaal en nu heb ik een stuk meer interesse in deze versie!

1

Aanbevolen voor jou