Bordspel gebaseerd op Horizon Forbidden West aangekondigd

Bordspel gebaseerd op Horizon Forbidden West aangekondigd

Van de bordspelexperts bij Steamforged Games

Steamforged Games is van plan om aan een bordspel gebaseerd op PlayStation-game Horizon Forbidden West te werken.

Op 21 november gaat een Kickstarter-campagne live voor het bordspel zodat de ontwikkeling ervan gefinancierd kan worden, maar Steamforged heeft al wat details gedeeld over het product.

Zo is duidelijk dat hetzelfde concept als het bordspel gebaseerd op Horizon Zero Dawn wordt gevolgd. Tot en met vier spelers werken samen om diverse robotwezens (uitgebeeld met figurines) neer te halen en moeten ondertussen de vrede tussen drie stammen in het Tenkath-gebied zien te bewaren.

Het bordspel moet daarbij een uniek verhaal dat zich voor de game afspeelt vertellen. Dit verhaal wordt in samenwerking wordt met Guerrilla Games-werknemers die verantwoordelijk zijn voor het verhaal uit de games gemaakt. Daarbij kunnen de figurines van het eerste bordspel ook in dit vervolg worden gebruikt, en mensen die dat bordspel niet hebben kunnen een uitbreidingspakket kopen.

Steamforged Games staat bekend om het maken van bordspellen gebaseerd op games. Ze waren ook verantwoordelijk voor bordspellen gebaseerd op Horizon Zero Dawn, Resident Evil en Monster Hunter, en werken nog altijd aan een Elden RIng-bordspel, dat een groot succes was op Kickstarter.

Over Horizon gesproken: er gaan geruchten dat het spel binnenkort naar pc komt. Onlangs lekte er een leeftijdskeuring voor een 'Complete Edition' van Horizon Forbidden West uit. De beschrijving maakte duidelijk dat deze versie zowel de hoofdgame als uitbreiding Forbidden West zou bevatten. Insider Billbil-kun, die regelmatig correcte informatie rondom PlayStation uitlekt, claimde onlangs dat deze nog onaangekondigde Complete Edition in ieder geval naar pc komt - om precies te zijn Steam en Epic Games Store. De game zou zelfs binnen ongeveer een maand al uitkomen.

Horizon Forbidden West
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou