Bloober Team sluit meer Silent Hill-games niet uit

Bloober Team sluit meer Silent Hill-games niet uit

Bloober Team, dat werkt aan de remake van Silent Hill 2, sluit niet uit dat het bedrijf in de toekomst aan meer Silent Hill-games gaat werken.

Dat meldt CEO Piotr Babieno aan IGN. Hij werd gevraagd of Bloober aan meer Silent Hill-games in de toekomst gaat werken. Konami is volgens hem "geïnteresseerd in gesprekken houden met Bloober". Hij meldt daarbij dat de aandacht van de studio op dit moment naar de Silent Hill 2-remake gaat, maar "zeg nooit nooit".

Babieno verdedigt ook Konami's opgebouwde reputatie aangaande het verwaarlozen van diens populaire franchises. "De mensen die nu de leiding hebben begrijpen hoe games werken. Ze komen van bedrijven die aan geweldige projecten hebben gewerkt. Ik ben er van overtuigd dat ze de juiste keuzes maken bij het kiezen van partners en projecten. Ik begrijp dat mensen een beetje boos zijn op Konami voor het verleden, maar geef ze tijd, want ze weten wat ze aan het doen zijn."

De Silent Hill 2-remake is niet de enige game in de reeks die in de maak is. Er zijn diverse andere games aangekondigd, waaronder Silent Hill F van de makers van Resident Evil Re:Verse, de interactieve streamingserie Silent Hill: Ascension en Silent Hill Townfall van adventuregamemakers NoCode. Ook wordt de film Return to Silent Hill gemaakt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou