Bioware toont nieuwe beelden van Dragon Age: Dreadwolf

Bioware toont nieuwe beelden van Dragon Age: Dreadwolf

Game wordt aankomende zomer helemaal uit de doeken gedaan

Bioware heeft een korte nieuwe trailer van Dragon Age: Dreadwolf gepubliceerd. Daaruit wordt ook duidelijk dat de volledige onthulling van de game in de zomer van 2024 plaatsvindt.

In de trailer worden vooral enkele in-game locaties getoond. Het spel speelt zich net als voorgaande delen af in het land Thedas, maar deze game moet volgens een nieuwe blog veel meer van het land tonen.

In de trailer komt bijvoorbeeld de stad Antiva voorbij, het kustgebied van Rivain en het stormachtige Anderfels. Volgens de beschrijving gaat het om een "levendig land vol met ruwe wildernis, verraderlijke labyrinten en schitterende steden - ondergedompeld in barbaarse gevechten en geheime magie."

Het was al enkele jaren bekend dat Bioware aan een nieuwe Dragon Age werkt, maar vorig jaar werd onthuld dat het spel Dragon Age: Dreadwolf heet. Solas, de Dread Wolf, heeft een belangrijke rol in de game. In Inquisition kwam hij ook al voor. De game komt op een nog onbekende datum uit op pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Eerder dit jaar lekten er vroege gameplaybeelden van het spel uit. Ook bleek dat Mark Darrah, een vooraanstaande voormalige Bioware-ontwikkelaar, meewerkt aan de ontwikkeling van de game.

Eerder dit jaar kondigde Bioware aan dat zo'n vijftig werknemers ontslaat. "Omwille van onze aankomende projecten, om de hoogste kwaliteit te bereiken en om te verzekeren dat Bioware kan gedijen in een snel veranderende industrie, moeten we een leniger en meer gefocuste studio worden."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige timing. Dit wordt sowieso de meest besproken trailer van de dag.

0

Hehe, nice.

0

Aanbevolen voor jou