Bioshock-ontwikkelaar onthult meer details over nieuwe game Judas

Bioshock-ontwikkelaar onthult meer details over nieuwe game Judas

Hij noemt het spel zelf 'interactieve Lego'

Er zijn meer details onthuld over Judas, de nieuwe game van Bioshock-maker Ken Levine en zijn studio Ghost Story Games.

Diverse media, waaronder IGN en Geoff Keighley, mochten een aantal uur aan de slag met de game en deelden gisteren hun ervaringen. Zo noemt IGN de game een "first-person verhaalgedreven shooter die qua gameplay bekend aanvoelt voor Bioshock-fans".

Ook Keighley beaamt dit: "Alles wat je verwacht van Bioshock is aanwezig in dit spel." Hij noemt vervolgens elementen als filmische momenten, interessante personages en de mogelijkheid om te hacken en speciale krachten uit de handen van het hoofdpersonage te vuren. Volgens Keighley bevat de game echter meer elementen die het spel genoeg laten verschillen van Bioshock, al kan hij die details nog niet delen.

Het hoofdpersonage is de titulaire Judas, een vrouw die is overleden maar "opnieuw is geprint" en op de Mayflower, een ruimteschip ter grootte van een stad, leeft. Dit schip vervoert de laatste overlevenden van de mensheid naar een planeet genaamd Proxima Centauri.

Het personage heeft gedurende de game interactie met de drie leiders van het schip: sheriff Tom (gespeeld door Troy Baker), een vrouw genaamd Nefertiti en een meisje genaamd Hope. Spelers moeten bepalen wie ze helpen. Dat heeft verregaande effecten op de relatie die spelers met de andere personages hebben en het verloop van het spel. Levine noemt dit "interactieve Lego".

Hieronder zijn enkele video's te zien waarin de ervaringen van journalisten naar voren komen. Judas verschijnt op een nog onbekend moment op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Begin vorig jaar meldde uitgever Take-Two Interactive dat de game voor april 2025 moet verschijnen, al is niet duidelijk of dat nog steeds correct is.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou