Bioshock-maker toont nieuwe beelden van shooter Judas

Bioshock-maker toont nieuwe beelden van shooter Judas

Een bezoekje aan het dystopische Mayflower

Tijdens de State of Play woensdagavond werd een nieuwe trailer getoond van Judas, de nieuwe game van de maker van de Bioshock-reeks.

Judas werd in 2022 tijdens The Game Awards al onthuld, maar in deze nieuwe trailer werd de eerste gameplay getoond. De game draait om een verhalende singleplayershooter die draait om een in verval rakend ruimtestad genaamd Mayflower, waarin bewoners worden getraind om elkaar te bespioneren en elkaar aan te vallen wanneer iemand de wet breekt.

Spelers kruipen in de huid van de mysterieuze Judas. Zij heeft speciale krachten die ze in kan zetten tijdens haar overlevingstocht in de ruimte. Die heeft ze nodig ook, want Mayflower wordt gerund door machines die alles bepalen.

Judas wordt ontwikkeld door Bioshock-ontwikkelaar Kevin Levine. Hij sloot Bioshock-studio Irrational Games in 2014 en richtte daarna een klein team op dat uiteindelijk uitgroeide tot Ghost Story Games, de ontwikkelaar van Judas.

De game komt naar Steam, Epic Games Store, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Een releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er interessant uit. Het ademt inderdaad Bioshock.

0
test

Wilde exact hetzelfde zeggen. Bijna flashbacks :)

0
test

Grafisch ziet het er -vooralsnog- uit als een kleine stap voorwaarts. Kans is groot dat deze titel aangeschaft gaat worden. Voor die tijd maar weer even alle delen Bioshock goed in mij opnemen. Hoor ik daar overigens "Great Gig in the Sky" van Pink Floyd?

0

Aanbevolen voor jou