Bewapende Elon Musk eiste cameo in Cyberpunk 2077

Bewapende Elon Musk eiste cameo in Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft hem uiteindelijk als NPC in de game gestopt

Een met een antiek wapen uitgeruste Elon Musk nam een antiek geweer mee naar CD Projekt Red en eiste dat hij een cameo kreeg in Cyberpunk 2077.

Dat blijkt uit de nieuwe memoir van de CEO van Tesla, geschreven door Walter Isaacson. Toen zijn vrouw Grimes haar rol voor de openwereldgame aan het opnemen was, kwam Musk blijkbaar naar de studio om een kleine rol in de game te eisen.

Hij had daarbij een antiek geweer bij zich. Musk zelf omschreef zich aan de aanwezigen als "bewapend, maar niet gevaarlijk". Grimes meldt in het boek: "Het zweet brak uit bij de studiomensen." CD Projekt Red gaf toe en heeft een NPC die op Musk lijkt aan de game toegevoegd.

Musk wilde graag in de game omdat hij zich nauw verbonden voelde aan de cyberimplantaten in de game, aangezien hij met Neurolink zelf ook heeft geprobeerd iets soortgelijks te creëren.

Ondanks de aanwezigheid van een NPC-personage met de gelijkenis van Musk, heeft Grimes een grotere rol in de game. Ze speelt de rol van in-game popster Lizzy Wizzy. Daarbij zijn er meerdere nummers van haar te horen op de radio in de game.

Cyberpunk 2077 is al geruime tijd beschikbaar, maar op 26 september verschijnt uitbreiding Phantom Liberty voor pc, PS5 en Xbox Series X en S. Morgen verschijnt eerst een gratis update voor de game. Lees er hier meer over.

View post on X
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd vragen hoeveel hiervan waar is, omdat Elon zijn ego groot genoeg is om gebeurtenissen uit te vergroten en zo meer boeken te verkopen. Maar als dit ook al klopt... deze man is haast net zo gek als Kanye West.

0
test

Als je dat denkt moet je je misschien eens verdiepen in wat de beste man precies bereikt heeft. Kijk bijvoorbeeld op Netflix de docu Into Space eens. Gek is deze man zeker niet.

-1

Ligt aan de definitie. Sociaal gezien is ie krankzinnig. Ironisch dat ie een sociaal netwerk eigenaar is. En Gek en Geniaal is een zeer dunne grens. Dus wat dat betreft.

0
test

Ja oke... maar de vergelijking met "zo gek als "Kanye West slaat nergens op mijn inziens.

[Reactie gewijzigd door Frezzle op 20 september 2023 - 13:46]

-3
test

Van deze man weten we dat hij bipolair, depressief, etc. is en weigert voorgeschreven medicatie te slikken, maar wel ketamine inneemt. Elon denkt in extremen en weet uit verhalen als deze nauwelijks meer de realiteit te onderscheiden van zijn fantasie wereld. Ik hoef mezelf niet te verdiepen in wat deze vent heeft bereikt, hell, is mij toch al geregeld door de strot geduwd op de havo door klasgenoten. Overigens kun je wel makkelijker iets bereiken als je een papa hebt die diamantmijnen in bezit heeft in een apartheid regime. Ik respecteer dan liever iemand als Steve Jobs.

0
test

Tof om een negatieve mening over iemand te hebben en iemand als "gek" af te schrijven. Gebaseerd op wat je op de havo (??) van medestudenten hebt gehoord. Maar je uit principe ook niet wilt verdiepen in iemand waarover je nare dingen schrijft. Overigens ben je niet "gek" als je bipolair of depressief bent. Er zijn wel meerdere mensen depressief of bipolair, erg vervelend. Maar dan kunnen ze nog steeds geweldige dingen in hun leven bereikt hebben. In het geval van Elon: cofounder Paypal, early investor Tesla, cofounder Neurolink en owner van SpaceX (die na NASA als enige commerciële bedrijf ter wereld bemanning naar het ISS wist te brengen en terug. Dat je hem niet sympathiek vindt, dat kan. Maar gestoord? Nee hoor.

-1
test

@FREZZLE Even kijken... Elon Musk heeft de laatste jaren: - Geprobeerd om het verwijderde Twitter account van Donald Trump weer te activeren d.m.v. vox populi, dit nadat de president eerder beschuldigd werd tot het aanzetten van haat en het bestormen van het Capitool, waarna een logische ban volgde van Trump's Twitter account. - Hetzelfde sociale kanaal opgekocht en talloze mensen daarvoor moeten ontslaan, er daarna vrolijk mee zitten lachen m.b.v. een ludiek (niet eens grappig) mopje. - Meerdere malen op dit platform zich gedragen als een kleuter door andere wereldbekendheden (ik noem geen namen) uit te dagen voor een "één-op-één vuistgevecht" om bepaalde zaken te settelen die te maken hebben met wereldproblematiek. - Deze beste man bezit momenteel meer dan 4500 sattelieten. What could possibly go wrong? - Ik mis sowieso nog een heleboel zaken. Ain't nobody got time for that! Elon Musk staat al sinds zijn jeugd bekend als een pestkop t.o.v. andere kinderen en heeft helaas het tegendeel nog niet echt kunnen bewijzen. Wat anderen ook zien in dit rijkeluiskindje, ik zie het alvast niet. Hoe deze man zo opgehemeld kan worden is ongelofelijk. Het is net alsof iedereen vergeet hoe deze man koopt, verkoopt, over lijken wandelt en nog steeds met de eer gaat lopen alsof het één of ander genie is. Deze vorm van sympathie wordt ook vaak doorgetrokken naar oneindige discussies op dit forum over de topmannen van Microsoft, Sony en Nintendo. Zelfde adoratie.

0
test

@frezzle Of Elon gek is of niet laat ik even buiten beschouwing, maar je argumenten waarom hij dat niet is hebben niks te maken met gekheid. Iemand die wel gek is kan nog steeds al die dingen bereiken de je zegt. Het is dus geen bewijs van het tegendeel

[Reactie gewijzigd door Sisko op 21 september 2023 - 09:15]

0
test

Ik heb toch de rare kronkel om bijna te geloven wat er in het artikel vermeld wordt. Het is alleszins een rare snuiter, die Elon Musk.

0

Aanbevolen voor jou