Bethesda-hoofdkantoor noemt Ghostwire: Tokyo al Xbox-game

Bethesda-hoofdkantoor noemt Ghostwire: Tokyo al Xbox-game

Op een muurschildering in het hoofdkantoor van Bethesda in Londen staat Ghostwire: Tokyo al als Xbox Series X en S-game genoemd.

Dat merkte Twitteraar Klobrille op. Daardoor lijkt het aannemelijk dat de Xbox-versie van het spel snel wordt aangekondigd. De game kwam op 25 maart uit. Vanwege een deal tussen Sony en Bethesda is het spel vooralsnog exclusief voor PlayStation 5. 

Voor Deathloop hadden Sony en Bethesda een soortgelijke deal. De game van Arkane kwam in eerste instantie exclusief op de PlayStation 5 en pc en een jaar later naar Xbox Series X en S. Het is nog niet duidelijk of Ghostwire: Tokyo ook een jaar na release naar andere platformen komt. 

Lars gaf Ghostwire Tokyo een 8,5 op Gamer. "Ghostwire: Tokyo barst van de originaliteit en ziet er ook nog eens schitterend uit. Toch kan dat niet verhinderen dat er tegen het einde van de game die typische sleur van openwereldgames insluipt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het was toch al bij de overname van Bethesda bekend dat net als Deathloop deze game ook een jaar timed exclusive zou zijn?

0
test

Grappig om te zien dat Sony bakken geld naar Bethesda heeft overgemaakt dat vervolgens in handen van Microsoft kwam. Ik weet niet hoe het met anderen zit maar ik zelf vind een jaartje wachten niet zo erg. Zelfs dan kom ik er wellicht nog niet aan toe om de games te spelen.

0

Aanbevolen voor jou