Patch-bestanden wijzen op gloednieuwe Fortnite-modus 

Patch-bestanden wijzen op gloednieuwe Fortnite-modus 

Onlangs opgedoken bestanden wijzen op een nieuwe Fortnite-modus, genaamd Daybreak. 

De bestanden zijn gevonden in de nieuwste patch (16.40) van Fortnite. Volgens een gelekte beschrijving gaat het om een totaal nieuwe Fortnite-beleving en wordt er een compleet nieuwe map aan de game toegevoegd.

"Spelers worden onbewapend wakker aan de rand van een eiland, zonder enig idee te hebben hoe ze hier terecht zijn gekomen. Door snel naar wapens en munitie te zoeken moeten zij de nacht overleven terwijl duistere wezens over het eiland dwalen, opzoek naar prooi. 

De beschrijving leert ons verder dat spelers naast wapens, ook opzoek moeten gaan naar hun medespelers. Iedereen wordt namelijk op een willekeurig gedeelte van het eiland gedropt. Het uiteindelijke doel van de gamemodus is om gezamenlijk per helikopter het eiland te verlaten.

Fortnite-lekker HYPEX gaf eerder deze week al aan dat Epic Games werkt aan een vergelijkbare modus en deelde zelfs een aantal afbeeldingen van de nieuwe map.

Het is niet de eerste keer dat er sprake is van een nieuwe spelervaring, de geheimzinnige modus werd zelfs benoemd in de zaak tussen Apple en Epic. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of dit een PvP, PvE of PvPvE modus wordt.

0
test

@MelvinChowder De geluiden zijn dat het een PvE-modus betreft. Maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen :)

0
test

@CodyvandenBogert Ben benieuwd! Ik laat mij verrassen :P

0
test

Kan dit eindelijk de nieuwe Save the World betekenen? Speel Fortnite al sinds Augustus 2016 toen ik geinvite was voor de Closed Alpha. Sinds dien raak ik er niet van los. Dit seizoen pas BR geprobeerd, en ben inmiddels Lvl 149. PvP is niet echt mijn ding, maar BR blijkt dit seizoen veel PvE elementen te hebben, en ik heb het best naar mijn zin eigenlijk.

0

Aanbevolen voor jou