Bestaan van Horizon Forbidden West Complete Edition uitgelekt

Bestaan van Horizon Forbidden West Complete Edition uitgelekt

Bevat zowel de hoofdgame als de uitbreiding

Er lijkt een 'Complete Edition' van Horizon Forbidden West in ontwikkeling te zijn.

De editie werd van een leeftijdsclassificatie voorzien in Singapore. Inmiddels is de informatie niet meer op de betreffende website te vinden, maar sites als VGC en Eurogamer maken er melding van.

De beschrijving maakte duidelijk dat de Complete Edition van de game zowel Horizon Forbidden West als de Burning Shores-uitbreiding bevat. De editie lijkt dan ook alleen naar PlayStation 5 te komen, aangezien Burning Shores alleen voor die console beschikbaar is, en dus niet op PS4.

Horizon Forbidden West kreeg een 9 op Gamer.nl van Ron Vorstermans: "Mooier, soepeler, beter geschreven, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Redacteur Lars Cornelis gaf een 7 aan uitbreiding Burning Shores: "Het is makkelijk om te roepen dat Horizon Forbidden West: Burning Shores ‘leuk voor de fans’ is. De uitbreiding biedt immers meer van hetzelfde en het verhaal rolt de rode loper uit voor Horizon 3. Maar veel meer zit er niet in en dat maakt het ook een hele gemakzuchtige uitbreiding. We kunnen niet aan de indruk ontkomen dat er meer gedaan had kunnen worden met het tektonisch instabiele Los Angeles."

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het begint nu wel een beetje een 🥛🐄 te worden hoor, die franchise.

-1
test

Valt wel mee toch? Twee games met elk een complete edition waarbij de base game en de dlc gecombineerd worden en daarnaast nog een VR game. Zero Dawn kwam in 2017 uit, dus dit alles over een periode van 6 jaar. Er schijnen een hoop projecten in ontwikkeling te zijn, maar daar is nog niets officieel van aangekondigd.

2
test

Ik word hier eigenlijk wel blij van, heb hem nog op mijn wish list staan maar wil eerst nog een berg andere games uit spelen.

0

Aanbevolen voor jou