Bekende sporters promoten Final Fantasy 16 in nieuwe reclame

Bekende sporters promoten Final Fantasy 16 in nieuwe reclame

Game is sinds afgelopen donderdag op PlayStation 5 verkrijgbaar

Diverse bekende sporters zijn opgetrommeld voor een eind vorige week uitgebrachte reclame rondom Final Fantasy 16.

In de PlayStation-reclame is te zien hoe diverse sporters Final Fantasy 16 spelen. Zo passeren voetballer Alessia Russo, F1-coureur Pierre Gasly en worstelaar Xavier Woods de revue. Het promotionele filmpje is hieronder te bekijken.

Final Fantasy 16 is sinds afgelopen donderdag verkrijgbaar op PlayStation 5 en richt zich op meer op actievolle gevechten dan voorgaande delen uit de reeks. Daarbij vertelt de game een episch verhaal over verschillende koninkrijken die met elkaar in de clinch liggen.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9 in de Gamer.nl-review: "Final Fantasy 16 is een gedurfd en ambitieus actie-avontuur vol memorabele momenten, aangrijpende wendingen en een nieuw, flitsend vechtsysteem dat uitstekend uitpakt. Het was misschien nog beter geweest als de game helemaal afscheid had genomen van zijn rpg-roots, maar de liefde voor Final Fantasy en epische verhaalvertellingen is tijdens elke minuut voelbaar."

Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap niet zo goed waarom Square Enix na 35 jaar opeens denkt te moeten uitleggen dat de games geen vervolgen zijn op elkaar.

0
test

Omdat dat kennelijk nodig is. Ik zie hier zelfs de vraag regelmatig voorbij komen, laat staan voor mensen die helemaal niet op de hoogte zijn.

1
test

Gisteren liet ik een hele vette cutscene zien aan een vriend van mij uit FF16. Hij vond het super tof maar zei daarna "Ik zou de game zo kopen, maar het is deeltje 16 en ik heb geen zin om alle andere delen te spelen". Hij speelt wel de meeste AAA games en is niet compleet radeloos in het gaming gebied. Vond het opvallend dat hij niet wist dat hij de game zo kon oppakken haha! 😅 (Wel zei hij trouwens dat hij altijd heel vaak de naam "Cloud" hoorde en er dus vanuit ging dat de games elkaar opvolgde en dat cloud in de meeste FF's zat.)

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 26 juni 2023 - 12:37]

0

Deze gebruiker is verwijderd

[Reactie gewijzigd door messtranor (gebruiker is geblokkeerd) op 17 juli 2023 - 16:04]

0
test

Dat is ook de reden dat ik fifa 23 niet speel, ik heb de andere 22 delen gemist dus dan loop ik enorm achter.

0

Aanbevolen voor jou