Battlefield 1 in de Steam-top 10 na aanbieding

Battlefield 1 in de Steam-top 10 na aanbieding

Battlefield 1 - dat in 2016 uitgebracht werd - heeft zich opnieuw in de Steam top 10 gewurmd nadat het in de uitverkoop ging op het platform.

Dat blijkt uit data van SteamDB. De Revolution-editie van de game gaat momenteel voor slechts 4,79 euro over de toonbank op Steam, een korting van maart liefst 88%. Daardoor kochten veel spelers de game waardoor de spelersaantallen zondagmiddag klommen naar 51.950 gelijktijdige spelers. 

De meest recente game in de Battlefield-franchise, Battlefield 2042,  kwam afgelopen weekend niet verder dan 5491 gelijktijdige spelers. Zelfs Battlefield V, het vorige deel in de franchise, deed het zondags beter dan Battlefield 2042 met maar liefst 13.656 gelijktijdige spelers.

Ron Vorstermans gaf Battlefield 1 destijds 9 in zijn recensie: "Battlefield 1 is een dijk van een game, mede dankzij de setting. De personages en hun verhalen maken dat de singleplayer van een Battlefield-game voor het eerst overtuigt. Online is Battlefield 1 met zijn schaal, onvoorspelbaarheid, tactiek én audiovisueel spektakel een hoogstandje binnen de serie."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Slim geschreven artikelen, focussen op wat Battlefield 1 zo goed maakte, en niet waarom BF 2042 zo'n ongelofelijke aanfluiting is technisch.

0
test

@warcryptic Het artikel gaat toch ook over Battlefield 1 en de aanbieding en niet over hoe slecht BF 2042 is? Ze noemen alleen het aantal spelers als referentie om te bekrachtigen dat 51.950 spelers veel is.

0
test

@Snafu9 Het is wel nieuwswaardig in zichzelf dat een oudere game veel populairder is dan een nieuwe iteratie (al helemaal nu er zoveel tijd overheen gegaan is waarbij er genoeg tijd was het nieuwe deel te verfijnen), vandaar mijn opmerking :)

0

@warcryptic Hoezo slim? Ze brengen gewoon nieuws. Het is geen battlefield advertentie.

0

@warcryptic niet alles is een complot, zucht.

0
test

@Huh Zit jij nu een complot tegen mij op te zetten :P ?

0
test

Deze battlefield was ook heel erg goed en doet het blijkbaar nog steeds prima. Aanrader !

0

Aanbevolen voor jou