Baldur's Gate 3-ontwikkelaar roept spelers op te stoppen met bedreigingen over mod-ondersteuning

Baldur's Gate 3-ontwikkelaar roept spelers op te stoppen met bedreigingen over mod-ondersteuning

"Stop er alsjeblieft mee"

Michael Douse, director of publishing bij Baldur's Gate 3-ontwikkelaar Larian Studios, roept spelers op te stoppen met het sturen van bedreigingen omtrent mod-support.

Dat doet hij middels een bericht op X. Klaarblijkelijk krijgen medewerkers van de studio haatdragende berichten over de toevoeging van mod-ondersteuning, iets waar veel spelers op wachten. "We werken er sinds release aan", schrijft hij, doelend op de ondersteuning. "Zoals altijd communiceren we op onze manier met de community. Bedreigingen en toxiciteit tegen onze ontwikkelaars en communityteams beschadigen de conversatie. Stop er alsjeblieft mee."

"Dit is een game die in korte tijd van 2 miljoen naar 10 miljoen spelers is gegaan", gaat hij verder. Daarom is het volgens Douse logisch dat er een paar "rotte appels" in de community zitten. "Word niet boos op de mod-auteurs, ondersteuningsteams, community of ontwikkelaars. Ik snap dat het frustrerend is, maar we moeten nu focussen op de toekomst."

Larian wil graag in contact blijven met spelers maar volgens Douse kan de studio niet anders dan afstand nemen, mochten de haatdragende berichten blijven binnenstromen.

Wanneer Baldur's Gate 3 ondersteuning voor mods krijgt, is nog niet bekend. Dat kan mogelijk nog maanden duren (via Eurogamer). Ook cross-play voor consoles staat nog op de planning.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

bedreigen voor mod support? pff hoe triest...is de hele game niet waard.

0
test

WAt houd een mod support in?

0

Dat de game officieel mods ondersteund, en de maker dus mod makers faciliteerd in t gebruik ervan. Er zijn ook games die geen mods toestaan namelijk.

0

Aanbevolen voor jou