Avatar: Frontier of Pandora verschijnt op 7 december

Avatar: Frontier of Pandora verschijnt op 7 december

Duik in de huid van een Na'vi-kind

Avatar: Frontiers of Pandora is vanaf 7 december te spelen.

Dat onthulde Ubisoft tijdens de Ubisoft Forward-presentatie. De game vertelt een uniek verhaal in het Avatar-universum en bestaat naast de verhalen van de films. De ontwikkelaars willen een open wereld maken waarin nieuwsgierigheid wordt beloond. Het spel wordt in first person gespeeld.

Spelers duiken in de huid van een Na'vi-kind en worden ontvoerd door de RDA, de overheidsinstelling uit de films. Je wordt door hen gevormd, maar moet nu weer een band vormen met je roots en samenwerken met de andere clans om Pandora te beschermen.  

De game werd voor het eerst aangekondigd in 2017. Het spel dat wordt ontwikkeld door Massive Entertainment stond in eerste instantie gepland voor het fiscale jaar 2022 en werd uitgesteld naar fiscaal jaar 2023, tussen april 2023 en maart 2024. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

"We willen een geavanceerde, immersieve ervaring leveren die volledig gebruikmaakt van next-gen technologie. Dit geweldige, wereldwijde entertainmentmerk is een grote kans verspreid over meerdere jaren voor Ubisoft", onthulde het bedrijf eerder al.

Avatar: Frontiers of Pandora komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. 

Watch on YouTube
Avatar - Frontiers of Pandora

Avatar - Frontiers of Pandora kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het ziet er op veel momenten uit als een re-skin van een Far Cry game, maar toch ben ik voorzichtig optimistisch na het zien van de presentatie. Grote verrassing dat het first person is.

3

Hoop echt dat dit een goeie game wordt. Aan de content zal het niet liggen

0

Aanbevolen voor jou